maandag 1 juni 2015

We zijn "live"!

Vandaag was de Grote Dag: vandaag heb ik www.kunstencanvas.nl gelanceerd! Ik voelde de deadline al enige weken. Kreeg ik het wel allemaal op tijd voor elkaar? Met de spaarzame tijd die ik tot mijn beschikking had, kon ik steeds maar een beetje doen. Werken, moederen, huishouden, sporten, sociale afspraken en een leuke echtgenote zijn... Maar toch is het gelukt: ik heb op aanraden van Christian de kleine stapjes die ik deed steeds gevierd als een puntje wat ik op mijn to-do-lijstje kon afvinken. En het werkte. Ik moest me niet concentreren op dat wat nog niet was gedaan, maar op dat wat ik al gedaan had. Dat voelde inderdaad goed. Hoera, weer iets gedaan!


Grand Opening

En vandaag vierde ik al die kleine punten bij elkaar: ik ben "live"! Wat een bijzonder gevoel om de virtuele deuren van je eigen webshop te mogen openen. Ik heb me uitgeleefd op de cupcakes die het geheel feestelijk aankleedden. Ik heb -midden op de dag- een fles bubbels opengemaakt ("Dat zouden meer mensen moeten doen!") en ik heb zelfs nog gespeecht! Ik was me er super van bewust dat dit een speciaal moment was. Zo trots!

Kunst&Canvas cupcakes :)

Natuurlijk moet er nog steeds heel veel gedaan worden. Nieuwe werken schilderen (nog zoveel inspiratie te verwerken), blogs schrijven, marketing, acquisitie, social media. Eigenlijk ben ik pas net begonnen. Maar... voorlopig heb ik deze mijlpaal behaald. En ik ga er super van genieten om de rest van het avontuur te beleven, want ik vind het allemaal heel erg leuk om te doen en te maken. It ticks all the boxes. 

Thuisatelier

Maar wel alles in kleine stapjes.

4 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd, onderneemster! Ik ben super trots op je *proost* Je hebt het maar mooi voor elkaar gebokst ondanks je drukke leven. Kick ass!! Groetjes, Gonnie

    BeantwoordenVerwijderen