maandag 7 september 2015

Schatkist

Het is zo leuk als je iets hebt gevonden, dat je geweldig vindt om te doen. Een bepaalde hobby of activiteit. Dat kan een sport zijn, iets creatiefs of iets anders, waar je maar geen genoeg van krijgt. Iets wat je het allerliefste zou willen doen in ieder uurtje dat je voor jezelf hebt. Iets waar je je mee kunt opladen met nieuwe positieve energie. Dat zou iedereen moeten hebben.

Voor mij is dat nu Kunst&Canvas en alles wat daar bij hoort. Dat is inmiddels best een behoorlijk rijtje: natuurlijk het schilderen van nieuwe werken, verder het mooi maken en bijhouden van de webshop, het bedenken van ideeën, bijvoorbeeld voor nieuwe schilderijen en marketing hiervan, schrijven van blogs, nieuwe content maken voor Instagram en Facebook, deelnemen aan events, contact onderhouden met leveranciers en nog veel meer, Het complete pakket vind ik geweldig, ook al hoort daar soms acquisitie (eng!) en boekhouding (saai!) bij.

Het heeft even geduurd door vakantiedrukte op mijn werk, mijn eigen vakantie en een verbouwing van de badkamer, maar ik kan het nu weer lekker oppakken. Daar heb ik veel zin in, want er staat nog best wat op stapel.

Als ik met Kunst&Canvas aan de slag mag gaan, voelt het voor mij als een schatkist die open gaat. Zoals je dit in tekenfilms wel ziet: de inhoud van de schatkist geeft een goudgele gloed op je gezicht en je ogen gaan ervan sprankelen:

bron plaatje: YouTube 

Voor mijn gevoel ben ik pas net begonnen, dus ik hoop er nog lang mee door te kunnen gaan. Ik gun iedereen zo'n hobby, maak er tijd voor, het zal je goed doen!

Actiefoto :)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten